Продавець Інтернет Ветаптека 33 корови розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1147 відгуків
promo_banner

Наш магазин приймає заявки 24/7. Менеджер перетелефонує вам у робочий час у робочі дні. Відправки замовлень транспортними компаніями проводяться в робочі дні (понеділок-п'ятниця).

+380 (67) 470-23-68
+380 (50) 302-26-55
Інтернет-магазин ветеринарних препаратів "33 корови"
Кошик

Риб'ячий жир каністра 20 л

1 488 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0000006037
Риб'ячий жир каністра 20 л
Риб'ячий жир каністра 20 лНемає в наявності
1 488 ₴
+380 (67) 470-23-68
  • +380 (50) 302-26-55
+380 (67) 470-23-68
  • +380 (50) 302-26-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Риб'ячий жир  (Каністра 20 л)

 

 

Опис:

 
       Риб'ячий жир — продукт тваринного походження, що отримується з печінки великих жирних тріскових риб: тріски балтійської й атлантичної, північної плутанини, пікші, макруруса. Норвезький аптекар Пітер Мелер почав вперше виробляти риб'ячий жир для медичних цілей приблизно 170 років тому, і незабаром цей продукт став в Норвегії найпоширенішою добавкою до харчування. Позитивні рекомендації щодо застосування риб'ячого жиру, що поліпшує стан здоров'я, швидко зробили цей продукт популярним і в сусідніх країнах. У СРСР риб'ячий жир обов'язково був перед усіма дітьми як джерело вітамінів А і D. Напевно кожна дитина, яка виросла в Радянській країні, досі пам'ятає специфічний смак і запах тієї неприємної субстанції, яку бабуся або мама підливали в наш суп або кашу. Сьогодні основний об'єм тріскового жиру виробляється в Норвегії та США (штат Род-Айленд), причому в Сполучених Штатах це виробництво досягає особливо високої технічної досконалості, де для жиротоплення використовують виловлювану американську оселю. В Росії завод із жиротоплення розташований у Калінінградській області, де як сировина використовують дрібну рибку сімейства тріскоподібних — колюшку. Найкращої якості, практично без запаху, виходить жир із внутрішньостей судака, який видобувається в нашій країні. Однак зараз жиротоплення в російському рибному виробництві не має промислового характеру та розвинений слабо.
У промисловості отримують три різновиди риб'ячого жиру:
білий, використовуваний у медицині та придатний для приймання всередину;
жовтий, рідко застосовуваний у медицині та тільки в очищеній формі;
бурий, який використовується для технічних цілей у шкіряному виробництві та під час виготовлення мастильних матеріалів. Фабричний спосіб виробництва риб'ячого жиру полягає в тому, що зі свіжозоюманної риби вирізають печінку, відокремлюють жовчний міхур, миють і поміщають у спеціальний котел для нагрівання його водяною парою не вище ніж 50 °C. Під дією такої температури та тиском самої печінки жир відділяється і відстоюється за 0 °C. Виходить прозора, злегка жовта субстанція, яка надходить в аптечну мережу під назвою білого риб'ячого жиру. печінка, що залишилася в котлі, знову нагрівають під тиском і отримують інший сорт — жовтий риб'ячий жир. Подальше максимальне нагрівання печінки дає змогу отримати бурий риб'ячий жир.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 488 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner