Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г
31 ₴
- В наявності
- Код: 0000003851
- +380 (50) 302-26-55
Інструкція із застосування Фермент Мейто для виготовлення сиру 1 г
Опис:
Фермент Meito — це мікробіальний ренін, або просто, — закваска для сиру, вироблена в Японії. Цей фермент рослинного походження виробляється з харчового гриба, потім ферментується на ячмені та сушиться способом екструзії (вакуумне сушіння в спеціальних камерах).
Фермент Мейто (сирне закваска) застосовується під час виробництва всіх сортів м'яких і твердих сирів як із коров'ячого, так і з козячого молока як у домашніх умовах, так і на виробництвах.
Meito — натуральна закваска для сиру, що містить молокосвертувальні ферменти. Ці ферменти є специфічними протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Але, Мейто, водночас не містить тварин і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостях сиру.
Застосування:
звичайний домашній сир, розсольні сири (Бринза, Сулугуні, Фета тощо), а також твердий сир.
Використання:
1 г на 100 г молока.
Розчиніть один пакетик у чашці води.
Помішуючи розчин, додайте його в 100 л теплого молока за температури +35 °C.
Зберігання:
Утримувати в сухому прохолодному місці.
Виробник:
MEITO SANGYO GO.,LTD, Японія
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Meito Sangyo |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 31 ₴